vineri, 25 aprilie 2014

Cand visele prind viata...

 Ne-am gandit ca ar fi momentul sa aflati povestea noastra, povestea CHARADE :).

 Totul a pornit la inceputul anului 2011. Ne pregateam pentru un eveniment si, cum era  normal, ne cautam o tinuta adecvata. Satule de atata alergatura prin magazinele clujene (ba nu gaseam marimile potrivite, ba culorile, ba  visam la alte modele...stiti si voi bine ce inseamna sa-ti cauti tinuta perfecta :) ) ne-a venit ideea sa ne deschidem  propriul nostru atelier de creatie. Aveam toate atu-urile pentru a porni pe un astfel de drum. Ideile ne ”zburau prin minte” tot timpul, vedeam fel de fel de modele imaginare, eram tot timpul conectate la ”lumea modei” si, ce e cel mai important, a fost faptul ca Loredana ”cocheta” demult cu masina de cusut. Dupa cateva ore de ”parlamentari” am decis sa punem ideea in practica. Mai mult din pasiune decat din dorinta de a face bani.  Au urmat cursurile de pregatire si sute de ore de practica.

 Inevitabilul s-a produs si a iesit la lumina  prima noastra cratie, pe care cu siguranta nu o vom uita niciodata! :) O rochita de catifea roz pastel, cu bretelute si volanase. Acum mi se pare oribila :)), in schimb, Bianca a zis ca o sa o inrameze sa nu uitam de unde am pornit :). La momentul acela am fost foarte incantate de rezultatul nostru :).

 Usor-usor lucrurile au inceput sa prinda contur. Am inceput sa expunem/ vindem pe site-ul respectiv primele rochite si am fost foarte incantate sa constatam ca ideile noastre sunt pe placul multora. Apoi a aparut febra facebook-ului si  am inceput sa postam pozele cu rochitele noastre pe conturile personale. A urmat pagina si incet-incet au aparut like-uri si cliente. Lucrurile au evoluat foarte repede: prezentari de moda la Beclean si Cluj, un contract de publicitate cu televiziunea LookTv,  colaborari cu alte bloguri din tara, colaborari cu magazine din Beclean, Cluj-Napoca si Timisoara.  Am crescut si ne-am perfectionat pe parcurs, ne-am documentat, ne-au ajutat si clientele noastre cu ideile lor si, intr-un final, am ajuns aici :).

 A fost un drum lung, dar l-am parcurs usor, deoarece facem ceea ce ne place si asta e cel mai important. Pe langa asta, motivatia si aprecierea voastra ne-a dat un imbold si mai mare. Pentru asta VA MULTUMIM!

 Vom incerca sa postam aici, pe blogul nostru, lucruri interesante din domeniul vast al modei. Sa va tinem la curent cu ce se poarta, cu ce NU se poarta si, bineinteles, sa va prezentam ultimele noastre creatii si povestile din spatele lor.

   With love, Bia si Lori
   Cu noi nu vei da greș niciodată



4 comentarii:

  1. Bravo fetelor! Am comandat de doua ori de la voi si am fost foarte multumita! Va admir!

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform Dictionarului explicativ al limbii romane, forma corecta a acestui substantiv este “atu”, iar nu “atuu”, cum l-au botezat unii dintre compatriotii nostri.
    La plural, cuvantul mai primeste in plus un “u”, ceea ce il transforma in “atuuri”. Tot DEX ne arata ca termenul se scrie fara cratima, deci forma "atu-uri" este gresita.

    Vezi: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36619/Ghid-pentru-supravietuirea-limbii-romane-Sa-scriem-corect-atu-sau-atuu.html#axzz2zvvRH8Un

    RăspundețiȘtergere